Transformational consulting, coaching and creativity.
Call us +44 (0) 1320 366 832
LinkedIn Twitter Facebook
All our staff spoke really highly of the three day workshop we did with Clayton Burnett and we’re really excited about implementing the learning we got from it.
Allan Würtz Laursen. Deputy Fundraising Director, Amnesty International, Denmark

Danmark

 

Clayton Burnett’s tilstedeværelse i Skandinavien starter i Danmark. Grundkonceptet er transformerende kreativ inspiration, udviklet til dig der kræver og fortjener det bedste.

Vores kendskab til det danske og europæiske marked giver adgang til mange års erfaring med det vigtigste i fundraising; at få flere til at give og de der giver – til at give mere!

Som fundraising og marketingsbureau kender vi din situation og den magi der skal til for at nå dit marked. Vi arbejder udelukkende med innovationsprojekter for foreninger og fonde, hvor den gode ide og koncept er essentielt i at skabe succes.

Formålet er at sikre flere ressourcer til din organisation. Vi opnår dette gennem workshops, rådgivning eller langsigtet strategiske samarbejde. Vi tager udgangspunkt i jeres situation og jeres behov, fra enkeltstående kampagner til den totale fundraising make-over.

For os handler det om at inspirere, motiverer og levere fremdriften der skal til for at jeres fundraising bliver en succes.

Så hvis du er ude efter ’det nye store’ i jeres fundraising og marketing, så drag nytte af de bedste erfaringer indenfor Europæisk fundraising og vores omfattende netværk af konsulenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alan, Ken, Jacob og resten af teamet.